Carwash Franchise-yrittäjyys

Autopesu | Helsinki | Vantaa | Espoo | Tampere
Auton käsinpesu | Carwash autopesu
Auton pesu ja vahaus hinta | Autopesu tarjous
Auto sisäpesu | Carwash autopesula
Auton vahaus | Autopesu Hinta
Scroll to top button

Tarinamme

Ensimmäinen DD Carwash palvelupiste avautui vuonna 2003 melko hiljaisille markkinoille. Siitä alkaen Carwash Franchise on ollut yli 20 000 asiakkaan ja yrittäjän luottokumppani.

Tällä hetkellä meillä on 13 autojen käsinpesua tarjoavaa palvelupistettä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Tampereella, ja olemme voimakkaasti kasvava yritys.

Carwash on Suomen suurin auton käsipesu franchising

Ihmiset ovat brändimme

Ketju saavuttaa menestystä johtavana autonhoitoalan yrityksenä, jolla on vahva brändi asiakkaiden mielessä. Olemme ylpeitä pitäessämme hyvää huolta Franchising -yrittäjistämme.

Uskomme yrittäjiemme olevan arvokkain resurssi Carwash -brändin rakentamisessa arvostetummaksi, kannattavammaksi, kansainvälisemmäksi.

Carwash-autopesulla on tällä hetkellä 16 pesulaa Helsinki Vantaalla Espoo Tampereella

Arvomme

Uskomme vahvojen IT-liiketoimintajärjestelmien ja liiketoimintaprosessien digitalisaation olevan keskeinen perusta sopeutua nopeatempoisiin muuttuviin markkinoihin ja kehittää asiakastyytyväisyyttä. Siksi panostamme niihin.

Ammattitaitoiset ja innostuneet työntekijämmesuorittavat autopesupalvelut, jotka todella pyrkivät hemmottelemaan jokaisen asiakkaan autoa kuin omaansa. Olemme aina valmiina tekemään ylimääräisen mailin saavuttaaksemme parhaan mahdollisen palvelun ja kokemuksen asiakkaillemme.

Tämän lisäksi tiimimme käyttää paljon aikaansa analysoidakseen saamaamme palautetta ja valituksia ja hyödyntääkseen niitä luomaan kestävää asiakasstrategiaa. Tämä on meidän tapamme osoittaa välittävämme aidosti asiakkaistamme.

Carwash | Luotettavin autopesula Helsinki Vantaa Espoossa

Lopuksi

Carwash Franchise on luonut ainutlaatuisella konseptillaan kansallisen menestyksen ja kannustanut tuhansia yrittäjiä ottamaan harppauksen kohti yrittäjyyttä, rakentamaan liiketoimintaa autopalvelualalla ja kasvattamaan autopalvelualan kokonaisuudessaan miljardimarkkinoille.

Brändiä johtavat kokonaan sen suurimmat ihmiset, ja toivomme voivamme toivottaa tervetulleeksi lisää kykyjä mukaan.